Címlap Programajánló


eXTReMe Tracker
Programajánló
2010-es református ifjúsági eseménynaptár PDF Nyomtatás E-mail
2010. január 27.

 

Kedves Barátunk!

A református egyház – többek között – a fiatalok egyháza is. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a gyülekezetek és iskolák többségében gyermek- és ifjúsági csoportok és foglalkozások is zajlanak, emellett számos civil ifjúsági szervezet is erõs szálakkal kötõdik egyházunkhoz.

Az Ifjúsági Irodán összeállítottunk egy eseménynaptárt, ami a Kárpát-medencei ifjúsági szervezetek rendezvényeibõl válogatott. Ezek az alkalmak nyitottak, nagy szeretettel várnak rá minden érdeklõdõt. Hogy ne az ismeretlenbe vigyétek / küldjétek a fiataljaitokat, a dokumentumban az egyes szervezeteket is röviden bemutatjuk, az elérhetõségeikkel együtt. Külön szeretettel bátorítunk, hogy fedezzétek fel a határon túli eseményeket, csoportokat, táborokat is! Társuljatok be bátran az alkalmaikba, hogy a fiatalok kortársaik hitébõl épülve dicsérhessék az Urat!

 

Bővebben...
 
Bibliai útikalauz a házassághoz PDF Nyomtatás E-mail
Dr. Pálhegyi Ferenc elõadássorozatára kerül sor 2009. õszén, hétfõ estéken 18 órakor a Ráday Kollégium Dísztermében (Budapest, IX. Ráday u. 28.) a házasságról. A következõ alkalom november 16-án lesz „A kapcsolat szakítópróbái” címmel.
 
Tolna megyei emlékképek Csillagpontról PDF Nyomtatás E-mail

November 14-én Nagydorogon szeretettel hívják a tolna megyei fiatalokat egy találkozóra, melynek keretében felelevenítik a Csillagponton szerzett élményeket és elkezdik tervezni a megyei összefogás újabb útjait.

További információ:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 
Újra lesz 72 óra kompromisszum nélkül! PDF Nyomtatás E-mail

Három nap a tettek mezején! 2010 õszén újra megrendezésre kerül országos szinten a 72 óra kompromisszum nélkül, mely felekezeteken átívelve szeretné Magyarország fiatalságát megmozgatni, s meghívni, hogy tegyünk együtt másokért! Az 2010. október 15-17. között megvalósuló projekt különlegessége, hogy hat országgal együttmûködve zajlik majd a rendezvény. Az így nemzetközivé váló alkalom szeretné ezzel a programmal a testvériség és a szolidaritás értékét egymás és a világ felé hangsúlyozni.

Az elmúlt akció honlapja:
http://www.72h.oki-iroda.hu

 
Kirk Franklin Budapesten PDF Nyomtatás E-mail
Napjaink egyik legismertebb keresztény elõadómûvésze, Kirk Franklin november 17-én Budapesten ad koncertet. A 7 Grammy-díjjal kitüntetett és több, mint 15 millió albumot eladott zenész, aki az R&B, a hip-hop, a soul és gospel mûfajokban egyaránt otthonosan mozog, most látogat elõször Magyarországra, valamint Európán belûl e régióba. Kirk nagyzenekari felállással, szó szerint "színes", egyedi hangzású, rendkívüli show-val készül európai turnéja keretein belül Budapestre.

További információ:
www.ezazanap.hu
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Oldal 1 / 3

Köszöntő

Kedves Testvérünk, és Misszió iránt érdeklődő barátunk!

Üdvözlünk Pap Gábor Missziói Központ honlapján!

Reméljük visszatérő vendégünkként üdvözölhetünk majd az elkövetkezendő évek során. Szeretnénk, ha segíteni tudnánk abban, hogy új ötleteket és módszereket osztassunk meg egymással, a tanítvánnyá tétel nehéz munkájában és a gyülekezeti életben. A honlapon található információk és anyagok szabadon letölthetők, és sokszorosíthatók. Csupán egy kérésünk van: Ha rendelkezésedre áll bármely információ, vagy segédanyag ami eredményesebbé teheti a missziói munkát, oszd meg velünk!

Atyafiságos köszöntéssel:
Bikádi László Károly
A központ vezetője

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés