Címlap Szektafigyelő


eXTReMe Tracker
Szektafigyelő
Bedőlhet egy pertől a francia szcientológiai egyház PDF Nyomtatás E-mail

A francia szcientológusok két feltételezett áldozata szembeszállt az egyházzal, és bíróságra vitték ügyüket. Több ezer eurót csaltak ki belőlük azzal, hogy lelki bajaikon a szcientológusok mindenféle saját gyártmányú termékkel próbáltak segíteni - valószínűleg sikertelenül. Az egyház szerint egyszerűen eretneknek akarják őket kikiáltani, bár Franciaországban nem is minősülnek még egyháznak sem.

A Szcientológia Egyházat és annak hat franciaországi vezetőjét állították bíróság elé hétfőn Párizsban - írja az AFP. A vád ellenük szervezett csalás, és ha ez igaznak bizonyul, az egész egyház lehúzhatja a rolót Franciaországban

Bővebben...
 


Köszöntő

Kedves Testvérünk, és Misszió iránt érdeklődő barátunk!

Üdvözlünk Pap Gábor Missziói Központ honlapján!

Reméljük visszatérő vendégünkként üdvözölhetünk majd az elkövetkezendő évek során. Szeretnénk, ha segíteni tudnánk abban, hogy új ötleteket és módszereket osztassunk meg egymással, a tanítvánnyá tétel nehéz munkájában és a gyülekezeti életben. A honlapon található információk és anyagok szabadon letölthetők, és sokszorosíthatók. Csupán egy kérésünk van: Ha rendelkezésedre áll bármely információ, vagy segédanyag ami eredményesebbé teheti a missziói munkát, oszd meg velünk!

Atyafiságos köszöntéssel:
Bikádi László Károly
A központ vezetője

Partnereink

Hirdetés
Hirdetés